MIDDEN - DELFLAND

Heggenmus (Prunella modularis)

Voorkomen: standvogel, broedgebied: bossen, parken en tuinen.

Heggenmus (Prunella modularis) - © GDP Schipluiden
Heggenmussen zijn betrekkelijk schuw.

Heggenmus (Prunella modularis) - © GDP Schipluiden
Als andere vogels weg zijn pas komt de Heggenmus eten.

21 mei 2018