MIDDEN - DELFLAND

Kauw (Corvus monedula)

Voorkomen: algemeen; standvogel, broedgebied: Bomen, holen, schoorstenen, soms konijnenhol; broedt in los vaste kolonies; paren gaan een band voor het leven aan.

Kauw (Corvus monedula) - © GDP Schipluiden
Samen voor het leven.

Kauw (Corvus monedula) - © GDP Schipluiden
Vaak in grote aantallen rusten zij in bomen, en vliegen weer op.

Kauw (Corvus monedula) - © GDP Schipluiden
Overal waar wat te eten is komen ze langs en jagen andere vogels weg.

Kauw (Corvus monedula) - © GDP Schipluiden
Altijd op de loer.

21 mei 2018