MIDDEN - DELFLAND

Kraai (Corvus corone)

Voorkomen: standvogel, broedgebied: in bomen.

Kraai (Corvus corone) - © GDP Schipluiden
Grote en stoere vogel.

Kraai (Corvus corone) - © GDP Schipluiden
Imposant in de vlucht.

Kraai (Corvus corone) - © GDP Schipluiden
Tijdens het broedseizoen vaak boven de weilanden te zien op zoek naar eieren of jongen.

Kraai (Corvus corone) - © GDP Schipluiden
Kieviten, Grutto's en Scholeksters proberen de Kraaien vaak samen te verjagen.

22 mei 2018