MIDDEN - DELFLAND

Staartmees (Aegithalos caudatus)

Voorkomen: standvogel, broedgebied: loof- en gemengd bos met veel struikgewas.

Staartmees (Aegithalos caudatus) - © GDP Schipluiden
Vaak in groepjes struinen ze tuinen langs voor voer...

Staartmees (Aegithalos caudatus) - © GDP Schipluiden
...zoals hier in een tuin met vetbollen.

23 mei 2018