MIDDEN - DELFLAND

Torenvalk (Falco tinnunculus) 

Voorkomen: Algemeen, het gehele  jaar; Broedgebied: holen en nestkasten.

Torenvalk (Falco tinnunculus) - © GDP Schipluiden
Midden in de winter... op een paaltje op maar een paar meter afstand.

Torenvalk (Falco tinnunculus) - © GDP Schipluiden
Net opvliegen van een lantaarnpaal.

Torenvalk (Falco tinnunculus) - © GDP Schipluiden
Spiedend vanuit een hoge boom.

23 mei 2018